Bokparadiset

Elsas Mode - Sofi Fahrman

Kategori: Mode

 

När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar.

Boken va rolig och det tog inte lång tid innan man va på sista kapitlet. Man får läsa mycket om kläder, olika märken och shopping. Vilket inte är så konstigt då Sofi är chef på "Sofis Mode". Det handlar om bloggande som Sofi har skildrat i sin bok. Man trodde väl att det skulle komma en bok om det förr eller senare. Sex scenerna är mer beskrivna än många chick lit-böcker och det hör till den här boken. Dock kan jag inte undgå att tycka att Elsa är lite väl sexuell med lite för många, men det är sån hon är Elsa. Det jag gillar är att man får se lite blogginlägg då och då. man märker att Elsa överdriver lite och så är det väl troligtvis i den vanliga bloggvärlden också. Den enda tidsuppfattningen man får är just i blogginläggen vilket kan vara lite jobbigt ibland.
Jag gillar såna här Chick lit böcker, lätt att smälta. Visst anar man vad som ska hända och ibland är Elsa lite för självupptagen och pinsam men det är sån hon är. Jag tycker det är fint att läsa den så här i höst mörkret!

 

Första meningen: Elsa gråter.
Utgivningsår: 2009
Antal sidor: 309 (inbunden)
Betyg: 4

Kommentarer


Kommentera inlägget här: