Bokparadiset

Jaktsäsong - Mats Strandberg

Kategori: Chicklit

Möt Melinda, en vacker kvinna på 30-nånting som vill träffa mannen i sitt liv. Men var ska hon hitta honom när de enda hon umgås med är bögar som vägrar lämna Bermuda-triangeln av gayklubbar?

Möt Magnus, Melindas bästa vän som längtar efter skönt småtråkigt Svenssonliv - och allra helst med vännen Sebastian, som han är hopplöst förälskad i.

Möt Sebastian, författaren som lever ett fläckfritt liv i sin minimalistiskt inredda våning. Men under den perfekta ytan gömmer sig en och annan smutsig hemlighet.

I Stockholms gayvärld, där Melinda och hennes vänner lever, består dygnet till stor del av nattklubbar, teveberoende och spektakulärt misslyckade dejter. Hur hittar man kärleken bland sex, lögner och dvd-boxar?

Enligt mig så låter den mycket bättre än den var. Jag tycker kapitlena är för korta då de är på tre-fem sidor. jag tycker inte heller riktigt om han han hoppar så mycket mellan personerna, ibland är det bara ett par rader innan det byter och så håller det på lite så hela tiden. Det gillade jag faktiskt inte. Den va också otroligt seg att läsa då det aldrig hände någonting man läste och läste men det tillkom inget som förde handlingen frammåt. Det var först dom 50 sista sidorna som va bra, och dom sista 20 va riktigt bra det va då man blev glad av boken.

Första meningen: Hon skrattar tills hon inte får luft, tills hon nästan får panik, och hon vacklar bakåt ett halvt steg och tappar balansen.
Utgivningsår: 2007
Antal sidor: 314 (Pocket)
Betyg: 3-

Kommentarer


Kommentera inlägget här: