Bokparadiset

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar - Lucy Dillon

Kategori: Chicklit

Rachel har förlorat allt, hennes pojkvän, londonvåningen, jobbet. Som om det inte vore nog har hon arvt hennes moster hus på landet och ett hjälpcenter för hundar. Men när hon väl befinner sig på landet blir hon mer och mer engagerad i arbetet på hundgården och även människorna runt omkring.


Fast jag inte är en hundmänniska (är livrädd för hundar, stora som små) så blir man så betagen i boken och hundhistorier och allt så man blir sugen på att skaffa sig en.

Det jag gillar i boken är att inget är komplicerat i den, inga komplicerade relationer som man blir trött på för att personerna i boken gör det värre än vad det är, nej utan här är dem ärliga mot varanndra och det gillar jag! 
Rachel utvecklas väldigt mycket i boken vilket också är väldigt skönt.

Det är inte riktigt den vanliga chicklit typen heller, visst man man väl förutspå lite men det är inte samma humor och inte samma slags relationer.

Det kommer snart komma ut en fortsättning (eller har det gjort det?) och den ska jag definitivt läsa, jag vill veta hur det går med alla, inte bara Rachel!

Första meningen:
Utgivningsår:
Förlag:
Författare:
Författarens hemland:
Antal sidor:
Betyg:
Utgivningsår: 2011
Förlag: Forum
Författare: Lucy Dillon
Författarens hemland: Storbritannien
Antal sidor: 454
Första meningen: Första veckan i februari hade Rachel Fielding ett riktigt glamoröst jobb som PR-konsult för ett antal internetföretag, en älskare som gav henne blommor med jämna mellanrum och klädde sig snyggare än hon själv, städhjälp och en hy som var tre år yngre än hennes biologiska ålder, trettionio.
Betyg: 3+/5