Bokparadiset

Diamanter är för evigt - Lauren Weisberger

Kategori: ChicklitLeigh är förlagsredaktör och har precis fått sin första stjärnförfattare på halsen. Hon har den perfekta pojkvännen. Adriana är den vackra brasilianska kvinnan med dyra vanor. Emmy har precis blivit dumpad, men har fått ett nytt jobb som innebär många utlandsresor. 

De tre vännerna ingår i ett vad, de ska göra tvärtemot vad de brukar göra. Emmy ska skaffa en man i varje hamn. Adriana ska ha ett monogamt och seriöst förhållande. Leigh slipper vadet, hon lever ju redan det perfekta livet. Men det är mycket som kan hända på ett år.
Jag läste denna i pocketform och texten var inte så liten som den brukar att vara. Det var helt underbart! 

En av de sakerna jag uppsakttade mest var att kapitlet hette som en mening eller delar av en mening som sen förekom i kapitlet. Det är något som inte används jättemycket idag vilket jag tycker är synd faktiskt. 

Det var en riktigt bra chicklit och visst den kanske var lite förutsägande men vad gör det när den var så underhållande? 

Utgivningsår:
Förlag:
Författarens hemland:
Antal sidor:
Första meningen:
Betyg:
Utgivningsår: 2010
Förlag: Norstedts
Författarens hemland: USA
Antal sidor: 378
Första meningen: När det oväntat ringde på Leighs dörr klockan nio en måndagskväll tänkte hon inte, så roligt, undrar vem det kan vara, hon tänkte, skit också, försvinn.
Betyg: 3+/5