Bokparadiset

3x minirecensioner

Kategori: minirecensioner

 Uläst i Oktober. Handling: 
Gillar omslaget, men misstänker att den är filmomslaget. Väldigt lättläst bok men lite små kusliga inslag. Blir sugen på att kolla på filmen faktiskt. 

Titel: Coraline Författare: Neil Gaiman Utgivningsår: 2009 Förlag: Bloomsbury Författarens hemland: Storbritannien  Antal sidor: 185 Betyg: Helt okej!

 Uläst i Oktober. Handling
Alla dessa böcker är typ likadana. Men läser man det med ett stor mellanrum så går det. Det är ändå skönt att ibland läsa en bok som går fort att läsa ut. Något som är bra dock är att han förklarar inte lika mycket som han gjorde i första boken. 

Titel: Det sällsamma sågverket Författare: Lemony Snicket Utgivningsår: 2003 Förlag: Richters Serie: #4 Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Författarens hemland: USA  Antal sidor: 199 Betyg: Helt okej!

 Utläst i November. Handling
Precis som med förra boken känns det verkligen som en evighet innan man läser ut boken. Vet inte om det beror på hur texten är eller något. Karaktärerna Sam och Maya är motsatsen till de sterotypiska. Sam är väldigt snäll, lugn, kärleksfull och känslig. Medan Maya är hård och bråkig. Det blir i mina ögon överdrivet, kunde varit mer balanserat. 

Titel: Abacus-pentagrammet Författare: Tony Manieri Utgivningsår: 2012 Förlag: B.Wahlströms Serie: #2 S.A.M Författarens hemland: Sverige Antal sidor: 320 Betyg: Helt okej!

Kommentarer

 • veronica J säger:

  gillar filmen coraline men aldrig läst boken:)

  2012-11-23 | 11:55:28
  Bloggadress: http://www.vettansbocker.blogg.se
 • Nella säger:

  Coraline är en jättemysig bok tycker jag. Filmen är riktigt läskig, den borde du kolla upp :)

  Sv: Tack för tipset, ska hålla ögonen öppna efter sådana omslag :)

  2012-11-23 | 22:16:13
  Bloggadress: http://nellasbocker.blogspot.se

Kommentera inlägget här: