Bokparadiset

Hereafter - Tara Hudson

Kategori: Spöken

 
Titel: Hereafter
Författare: Tara Hudson
Serie: #1 Hereafter
Förlag: Harper teen
Utgivningsår: 2012
Sidantal: 407

Handling: Drifting in the dark waters of a mysterious river, the only thing Amelia knows for sure is that she's dead. With no memories of her past life, she's trapped alone in a nightmarish existence. But everything changes when she tries to rescue a boy from drowning in the river. Because even though she can't do anything to help, Amelia somehow wills him to survive. And when he wakes up, Joshua can see her.
Den här boken blev en riktigt överraskning. Inte gällande handlingen men jag gillade den mycket mer än vad jag trodde. 
 
Det som är boken stora nackdel enligt mig är att det är instalove, men samtidigt tycker jag att det inte är så konstigt, det finns en anledning. Så det störde inte mig faktiskt. Det jag tycker är skumt är hur lätt Joshua accepterar det, inte faktum att hon är ett spöka men att han ska ha en flickvän som är ett spöke. Det finns ju en heldel som blir problematiskt med att vara tillsammans med ett spöka men ändå accepterar han det på en sida typ. 
 
Men jag gillar verkligen handling och det är spännande. Det som ska bli ännu mer spännande är att se vad de två resterande böcker kommer att handla om. 
 
Gillade boken mycket mer än jag trodde och så nöjd över att jag äntligen har börjat ta tag i serien. Vill ni läsa en bok om spöken rekommenderar jag verkligen Hereafter

Kommentarer


Kommentera inlägget här: