Bokparadiset

2x contemporary

Kategori: Contemporary

 Klicka på omslagen för att komma till handlingen. 
 
Hennes första boken tyckte jag var en aning kort medan denna istället skulle kunnat vara lite kortare. Men det är ju söta historier hon kommer på. Kanske inte riktigt sånt som händer i verkligheten men jag gillar det, är trots allt en hopplös romantiker. 

Tyvärr bryr jag mig inte riktigt om karktärerna, visst vi får veta en hel del om dem men på något sätt känns de ändå lite platta. De känns inte riktigt så levande om man säger så. 

Det är en söt historia och det går fort att läsa, jag kommer absolut att läsa den tredje boken hon har skrivt. De passar helt perfekt till sommaren. 

Titel: This is what happy looks like Författare: Jennifer E. Smith Förlag: Poppy Utgivningsår: 2013 Sidantal: 407 Betyg: Helt okej!
 
Blev väldigt förvånad när det var en killes PoV, dock kanske det inte är så konstigt när den också visade sig att det var en manlig författare. 

Så intressant för det pratas mycket om arrangerade äktenskap vilket gör boken oerhört aktullet men det som är spännande är att vi pratar alltid om hur det är för kvinnan och inte hur det är för mannen. Så att få läsa hur männen eller snarare pojkarna upplever det är sjukt intressant, de kanske faktiskt inte heller vill giftas men att det är föräldrarna som påtvingar äktenskapet. 

Hans pappa är verkligen hemsk som slår och förnedrar sina barn. Inte riktigt en bra förebild. Men tycker även att Manny är så himla dum när han ställer till det för dig. Det är inte som att han är ett "problembarn" men han gör sig till ett fast han egentligen inte vill. Han vill ju plugga vidare så det är bara så himla dumt. 

Boken är lite segdragen ibland men ångrar inte att jag läste den. 

Titel: (o)planerat bröllop Författare: Bali Rai Förlag: Pandang Utgivningsår: 2001 Sidantal: 302 Betyg: Helt okej!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: