Bokparadiset

Blod och stjärnstoft - Laini Taylor

Kategori: Fantasy

 
Titel: Blod och Stjärnstoft
Författare: Laini Taylor
Serie: #2 Önskemånglarens dotter
Förlag: Bazar
Utgivningsår: 2014
Sidantal: 463

Handling: Fylld av skönhet och omöjlig kärlek, hemligheter och svåra val, berättar Blod & stjärnstoft historien om Karou och Akiva. De befinner sig på varsin sida i ett urgammalt krig som nu vaknar till liv igen och Karou måste bygga upp en monsterarmé i ett land som består av blod och stjärnstoft.
Detta är en så bra serie. Alltså världen och alla karaktärer som Taylor har byggt upp är så kompletta, till och med alla bikaraktärer är så fruktansvärt bra. Det känns verkligen som om hon har lagt ner hela sin själv i boken, jag kan inte vänta tills jag får läsa sista boken. 

Det som är så härligt i denna boken är att Akira och Kairo står på egna ben. Kairo hatar Akiva för vad han gjorde och jag förstår henne, det är häftigt att se hur hon lär sig allt mer magi. Även Akiva står upp för det han tror på och det är riktigt spännande alltsammans. 

Det finns verkligen ingen serie som är lik denna. Jag kan knappt berga mig tills sista boken kommer ut, hoppas det inte tar allt för lång tid. Jag har mina aningar om hur serien kommer sluta men det ska bli så spännande att läsa om det. Har ni inte påbörjat denna serien och gillar fantasy så tycker jag det är dags att börja, första boken är grym precis som den andra! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: