Bokparadiset

The Iron Knight - Julie Kagawa

Kategori: Älvor


Titel: 
The iron knight
Författare: Julie Kagawa
Serie: #4Iron fey
Förlag: Harlequin
Utgivningsår: 2011
Sidantal: 361

Handling: Faery prince Ash--the last remaining son of Mab, Queen of the Unseelie Court--finally gets to tell his story: how he escaped the Winter Court with his life intact and the promise he made to the Iron Queen.
Alltså varför har jag dragit mig för att läsa den här boken? De tidigare böckerna har jag alltid gillat de sista 100 sidorna men tycker att vägen dit har varit en aning seg. Troligen därför jag inte läst The iron knight fast det var hur längesen som helst jag läste bok 3. 

Från början var jag helt fast i boken. Allt jag ville bara läsaläsaläsa. Jag vet inte om det handlade om att man fick läsa från Ash PoV. Jag tror jag alltid tyckte Meghan var lite jobbig, men i den här boken finns hon knappt med. Kanske det som gjorde den så bra för mig. Katten är fortfarande min favorit, men hela gänget i boken som färdas ihop passar så perfekt ihop. 
 
Boken var en aning förutsägbar. Det var en heldel jag listade ut väldigt tidigt. Men samtidigt har man ju vetat från första bok hur serien kommer att sluta så det gjorde inte så mycket. 
 
Trots att jag faktiskt älskade den här boken så kommer jag inte läsa spinoff serien. The iron knight är en perfekt avslutning och det är precis såhär jag vill att det ska sluta. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: