Bokparadiset

Fake it tills you make it

Kategori: New Adult

 
Titel: Faking it
Författare: Cora Carmack
Serie: #2 Losing it
Förlag: Ebury Press
Utgivningsår: 2013
Sidantal: 331
 
Handling: Every girl likes a bad boy...

And Max’s current boyfriend is as bad as they come. She knows her family would freak if they saw his tattoos and piercings.

So when her parents turn up unannounced Max grabs the most wholesome guy she can to play her boyfriend.

But Cade Winston is so perfect that Max needs him to keep playing the part. And the more they have to fake their relationship, the harder it gets to just pretend…
Jag var i en riktig lässvacka, alltså typ den värsta sen jag började blogga. Klart jag har haft svackor under tiden men ingen som varit så djup som den här. Tillslut fick jag tvinga mig att läsa och tänkte jag skulle plocka upp något lättsamt. Vilket var helt rätt den här boken fick mig att börja ta mig ur svackan. 
 
Detta är en fristående fortsättning på Losing it och här får man följa Cade som var Bliss bästa kompis. Han är en sån där "typsik drömkille", snäll, snygg och tänker på alla andras bästa. Sen har vi Max som älskar dramatiska hårfärger, tatueringar och sjunger i ett band. Men när hon åker hem till sina föräldrar färgar hon om håret och går i polotröjor och låtsas vara den "perfekta" dottern. Jag älskar båda karaktärerna speciellt Cade som jag faller lite lätt för. De passar så bra ihop och är sassy deras konversationer är bara så roliga! 
 
NA böcker är verkligen guilty pleasure och får en verkligen att glömma bort tid och rum. Älskar verkligen Cora Carmacks sätt att skriva och bygga upp relationer och karaktärer. Ska ni precis börja med att läsa NA men inte vill ha något för grovt så är denna serien perfekt att plocka upp! 

Betyg: 5/5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: