Bokparadiset

Statistik 2016 del 1

Kategori: Sammanfattning

Jag älskar att föra statistik, ni som har hängt på bloggen länge vet att jag älskar att göra diagram över föregående år. Och för er som inte visste, så älskar jag att göra diagram över allt möjligt! Här kommer del ett; 
 
Det här är första året som jag läser mer engelska böcker än svenska! Jag tänker aldrig att nu måste jag läsa mer svenska/engelska utan väljer just för att det är den boken jag vill läsa. Jag läste 67 svenska böcker och 70 engelska, så det var verkligen inte en stor skillnad. 
 
Likadant här, jag funderar inte på vem författaren är. Men det blir betydligt fler böcker lästa av kvinnor. 106 st kvinnor och 48 stycken män. (Här har jag räknat samma författare flera gånger)
 
Förra året läste jag fler böcker i månaden än detta året. Men har ändå läst många böcker varje månad, i mars hade jag en liten lässvacka. Jag jobbar alltd juni, juli, augusti och december och det märks alltid också en aning. 
 
Tittar jag på förra året för det väldigt många månader jag läste över 5000 sidor. I år blev oktober den månaden som det blev mest läst. Totalt läste jag 45 926 sidor det här året, vilket är nästan 126 sidor om dagen i genomsnitt! Det är jag ändå väldigt nöjd med! 
 
Jag är riktigt nöjd med detta! Det ska bli spännande att se hur 2017 blir, troligen blir det mindre eftersom jag kommer vara färdig med min utbildning till sommaren och kommer efter det börja jobba heltid! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: