Bokparadiset

Ibland mår jag inte så bra

Kategori: Biografer&Memoarer

Först och främst, tack för alla kommentarer på mitt förra inlägg! Blir så himla glad över att se :) För er som undrade är Ezra en tysk spetz (även kallad mittelspitz) och namnet kommer inte ifrån Ezra Fitz i Pretty little liars. Men nu till en recension!
 
 
Titel: Ibland mår jag inte så bra
Författare: Therése
Serie: -
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2016
Sidantal: 243
 
Jag har följt Therese i många år alltså innan hon gjorde slut med Anders, innan hon började med youtube på heltid, innan 2013 så det är ett tag. Så när hon skulle ge ut en bok var jag ju tvungen att införskaffa den. Sagt och gjort, så förhandsbokade jag den och hade en sån tur att jag fick en signerad bok!
 
Boken handlar om Thereses psykiska ohälsa, hur det började och vart hon är idag. Jag tycker det är fantastiskt att hon började prata om det så mycket på youtube eftersom det är mycket fördomar kring just det. Dock hade boken gärna fått vara längre, typ att hon hade gått in djupare på många händelser. Men detta är också hennes första bok och jag tycker hon skriver väldigt bra! 
 
Jag tyckte om den här boken väldigt mycket och när jag läser hör jag verkligen Thereses röst, följer ni henne på youtube så tycker jag verkligen ni ska läsa boken!
 
Betyg: 5/5 (Möjligtvis lite partisk här) 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: