Bokparadiset

Arvtagaren

Kategori: Fantasy

 

Titel: Arvtagaren
Författare: Christopher Paolini
Serie: #4 Eragon
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2011
Sidantal: 901

Jag har verkligen gillat den här serien och avslutet var inget undantag. Det är svårt att skriva recensioner på böcker där det händer så mycket som det gör i Arvtagaren. Det finns egentligen så mycket att diskutera i boken men det är svårt att få ner allt det i en recension.

I vilket fall som helst gillade jag boken väldigt mycket. Det är spännande rakt igenom hela boken och då är den ändå på 900 sidor. Men det är så himla mycket som händer, vilket det också behövde göra för att knyta ihop allt som har hänt i de tidigare böckerna. Jag gillar att man följer fler karaktärer än bara Eragon, det ger ett annat djup till historien eftersom han inte är överallt och kan observera allt vad som händer.

Gillar ni fantasy är den här serien ett måste. Alla böcker är sjukt tjocka men det är verkligen värt läsningen. Sidorna flyger förbi mer än vad man tror just för att det händer så mycket, och för att böckerna är så bra!

Slutet var bra och även om det inte blev som jag hoppades så kan jag i efterhand se att det är ett bättre slut än det jag ville ha. 

Betyg: 4/5

Kommentarer

 • Gabriella säger:

  Jag älskade också den här serien, som var mitt första steg in i fantasyns värld. Fast jag tyckte att sista boken hade lite för långa och sega miljöbeskrivningar. Gillade hur det slutade och har nyligen hört rykten om att författaren har en ny bok på gång. Vet dock inte om den handlar om Eragon eller om något annat. Slutet i Arvtagaren är ju faktiskt lite öppet för mer. :)

  2017-05-11 | 08:20:32
 • the best psychics säger:

  My spouse and I stumbled over here by a different website and thought I may check things out.
  I like what I see therefore i'm just following you.

  2017-05-24 | 02:54:50
  Bloggadress: http://https://www.psychicgurus.org/

Kommentera inlägget här: