Bokparadiset

Mini recensioner

Kategori: Video

Här kommer mini recensioner av mina senast lästa böcker! 

Kommentarer

 • Nelly säger:

  Jag håller på att plöja Empire of storms. Så himla mysigt. Cress har jag haft stående oläst i hyllan i typ 4 år. Men gillade verkligen inte Scarlet sååå jag vet inte...
  Sedan ska jag snart försöka läsa The assassin's blade som jag fick av min man i alla hjärtans dag-present!

  Svar: Alltså läs cress!!! Jag tyckte Scarlet var sådär men sen läste jag Cress och nu är jag fast i serien igen!
  Älskar Throne of glass serien! Läste nyss ut den senaste :)
  BokParadiset

  2018-02-18 | 11:00:35
  Bloggadress: http://nellonsbokblogg.blogspot.se
 • Felicia säger:

  Du får gärna kika in på min blogg för att delta i en tävling där man kan vinna en inbunden bok av De fördärvade av Karin Slaughter! :)

  Svar: Tack för tips! :)
  BokParadiset

  2018-02-18 | 15:10:41
 • THERESA WILLIAMS säger:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {[email protected]}

  2018-03-10 | 15:19:49

Kommentera inlägget här: