Bokparadiset

Sammanfattning April

Kategori: Sammanfattning
31. Genom dina ögon - Stephenie Meyer
32. Berättelser från Engelfors - Sara Bergmark Elfgren, Mats Strandberg, Kim W. Andersson, Karl Johnsson, Lina Neidenstam
33. Safirblå - Kersstin Gier
34. Pojken som svävade - John Boyne
35. Body and Soul - Stacey Kade
36. Stjärnstoft - Neil Gaiman
37. Tithe - Holly Black
38. Rädd att flyga - Erica Jong
39. Den absolut sanna historien om mitt liv som halvtidsindian - Sherman Alexie
40. Elin under havet - Sofia Malmberg
41. The low road - Daniel Kirk 
42. Polyhymnias guld - Martin Widmark
43. Järnkonungen - Julia Kagawa
44. Annonsflickan från Odessa - Janet Skeslien Charles
45. Stenens öga - Holly Black & Tony DiTerlizzi

Antal Böcker: 15 st
Antal svenska/Engelska: 12/3
Antal sidor: 4594 sidor
Antal kortisar (under 200): 3 st
Antal tegelstenar (över 500): 2st
Påbörjade böcker: How to be a women
Författarnas nationaliteter: USA (10) Sverige (7) Tyskland (1) Irland (1) Storbritannien (1)

Köpta: 6
Rec-ex: 4
Lånade: 4
Fått/bytt (Tävlingsvinst,present): 1

Påbörjade serie: 
4
Uppföljare i serie: 5

Avslutade serie: 2 (!!!)


Mål: Sa att jag skulle avsluta fem serier, men får nog ändra det till tio. Har ju redan avslutat två nu!

Sammanfattning: Många böcker, men det är ju mycket svenska böcker. Och dom går ju fortare att läsa ut. Sen var det många tunna och lättlästa. Som ni ser så gick det ju bra i början av månaden med recensioner men nu ligger jag efter. Har ju en del kvar från mars också... 

Sjukt gött att jag avslutat två serier och även Faries temat. Än vet ni ju inte det nya temat men ska försöka filma massa videos på torsdag då jag är ledig! Stolt att jag har läst sådana böcker som har stått ett tag i hyllan! Men nästa månad vill jag läsa mer engelska böcker igen :) 

Tips på tävling!

Kategori: Allmänt

Måste bara tipsa om en bra tävling som Cecilia på Bookobsession har. Priset är 150 kr på Adlibris och det är inget som jag säger nej till. Bokhyllan behövs ju alltid uppdateras ;) Om jag skulle vinna så skulle jag välja böckerna the summoning av Kelley Armstrong och The kinife of never letting go av Patrick Ness!


Va med och tävla du också! 

Minirecensioner - ungdomsböcker

Kategori: minirecensioner

Utläst 130304

Jag trodde faktiskt att jag inte skulle gilla den här boken, men där hade jag fel. Det är ett viktigt budskap som verkligen är aktuellt. 

Det är hemskt hur ungdomar kan vara så elaka mot varandra. Jag fattar ju att "Horan 1" vill hämnas, men hon går verkligen över gränsen, och efter hon var utsatt borde hon ju veta hur det är för han. 

Detta är en såndan bok man skulle kunna läsa i skolan.

Titel: Gilla hata horan Författare: Johanna Nilsson Utgivningsår: 2012 Förlag: Pocketförlaget Antal sidor: 166 Betyg: Helt okej!

 Utläst 130412

Jag har sett filmen, men det var så länge sen så det förstörde inte läsupplevelsen. Boken är lite väl kort, kanske är det därför den gör sig bättre på film? För det gör den faktiskt. 

Något jag blev lite chockad av var hur beskrivande dom var i boken, till exempel när dom beskrev hur någon/något blev dödat, det var lite äckligt faktiskt. 

Titel: Stjärnstoft Författare: Niel Gaiman Utgivningsår: 2000 Förlag: B.Wahlström Antal sidor: 222 Betyg: Helt okej!

Temavideo Faries!

Kategori: TemainläggSom ni märker så vet jag inte riktigt vad jag ska säga men jag har ingen aning om vad ni vill veta. Vill ni att jag ska berätta om handlingen, mer hur varelsen/världen är eller vad vill ni ha reda på? Kan ni inte snälla kommentera så jag vet! 

The perks of being a wallflower

Kategori: Ungdomsböcker

 utläst 130319
 
Titel: The perks of being a wallflower
Författare: Stephen Chbosky
Förlag: Simon and Schuster
Utgivningsår: 2009 (Första 1999) 

GoodreadsCharlie is a freshman. And while he's not the biggest geek in the school, he is by no means popular. Shy, introspective, intelligent beyond his years yet socially awkward, he is a wallflower, caught between trying to live his life and trying to run from it. Charlie is attempting to navigate his way through uncharted territory: the world of first dates and mixed tapes, family dramas and new friends; the world of sex, drugs, and The Rocky Horror Picture Show, when all one requires is that perfect song on that perfect drive to feel infinite. But Charlie can't stay on the sideline forever. Standing on the fringes of life offers a unique perspective. But there comes a time to see what it looks like from the dance floor.
Sist ut möjligen men att läsa denna superhyllade bok. Klart man hade förväntningar. Dock så blev jag en aning besviken. Alltså citaten är riktigt fina och poetiska. Glad att jag läste den på engelska annars tror jag att många av citaten försvinner faktiskt. Sen är det en speciell känsla över hela boken och jag vet inte men det känns som om det blir svårt att få över den känslan på svenska. Ni som har läst den på svenska får gärna rätta mig om jag har fel. 

Jag älskar Charlie. Alltså han är bara för underbar. Han försöker göra allt rätt för alla andra och tänker inte så mycket på sig själv. 

I vanliga fall gillar jag inte när böcker är skriva i brev och dagboksform men i den här boken märker man inte alls av det. Eller man märker det men man tänker inte på det och det är inget som stör. Men jag undrar vem han skriver breven till, någon som har listat ut det? 

En riktigt bra bok men tyvärr hade jag lite förhöga förväntningar. Men jag är hemskt sugen på att se filmen. Tror att den kan vara riktigt bra, speciellt nu när boken inte är så lång. 

Antal sidor: 231 sidor
Första meningen: Dear friend, 
I am writing to you because she said you listen and understand and didn't try to sleep with that person at that party even thought you could have.
Betyg: 
 starkt

I'd tell you I love you, but then I'd have to kill you

Kategori: Ungdomsböcker

 Utläst 130207

Titel:
 I'd tell you I love you, but then I'd have to kill you
Författare: Ally Carter
Serie: Gallagher Girls
Förlag: Disney Publishing worldwide
Utgivningsår: 2007

AdlibirsCammie Morgan, who attends the spy school The Gallagher Academy for Exceptional Young Women, can speak fourteen different languages, hack CIA computer codes, and kill a man seven different ways, but she is ill-prepared when she falls in love with an ordinary boy who thinks she's an ordinary girl. Reprint.
Japp, sjukt lång titel. Men det är ju titlarna på böckerna som lockar. Dock är det inte bar det som lockar mig. Spioner och internatskola, alltså jag är redan fast! 

Första boken finns nog som film tror jag(?) för det känns som om jag har sett filmen för länge sen. Dock så var nog filmen mer barnslig än vad boken är. Om det nu är samma jag tänker på. Boken är väldigt mysig och den bringar fram många skratt.

Cammie är en bra karaktär att följa. Visst blir jag trött på henne i mitten av boken. Ska inte säga vad som händer, men jag blir lite trött på henne för hon fattar inte vad hon gör. Dock är det väldigt vanligt att man gör som om gör bara det att när man är utomstående så fattar man ju hur fel det är! 

Men Cammie och hennes lilla kompis gäng är bara för mysigt! Gillar alla av dom jätte mycket. Liksom ingen är den överlägsna utan dom kompenserar varanndra så bra. Eftersom jag gillade karakträrerna så mycket så ska det bli kul att läsa fortsättnigen. Dock har det inte blivit att jag tagit tag i det fast jag har tvåan och trean hemma. Får bli ändring på detta. 

Antal sidor: 284 sidor
Första meningen: I suppose a lot of teenage girls feel invisible sometimes, like the just disappear. 
Betyg: 

I min brevlåda 24 - Rec-ex, CDON

Kategori: Nya böcker

En ny bookhaul, haha jag är lite i extas där i slutet. Hahah! Är i alla fall supernöjd med alla böcker!!Genom dina ögon

Kategori: sci-fi

 utläst 130406


Titel:
Genom dina ögon
Författare: Stephenie Meyer
Serie: #1 The Host
Förlag: Damm förlag
Utgivningsår: 2009

AdlibrisJorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.

Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda
Jag älskar twilight (Böckerna, inte filmerna) dom flöt fram så fort när man läste dom så det är klart att man varit sugen på denna boken. Dock har tjockleken avskräckt mig lite.. Men nu när den skulle bli film så måste man ju läsa den (även om jag inte sett filmen än.) Så vad tyckte jag då?

Ni i efterhand tycker jag att man kunde kortat ner boken. Dock kändes det inte så när man läste. Alltså boken innehåller inte mycket action men det störde inte. Det var helt okej att bara läsa om karaktärerna och ser hur dom kämpade sig fram varje dag. 

Men hela denna världen Meyer har byggt upp tycker jag är helt fantastiskt. Hur alla planeter är olika och vad som finns där och hur själarna tar över men är egentligen snälla. Det tycker jag verkligen är en stark sida i boken! 

Detta är ju tänkt som en första del i en triologi men den kom ju ut för väldigt länge sen och än har inte uppföljarna kommit så jag undrar hur länge det dröjer. Jag är faktiskt väldigt nyfiken på vad de andra böckerna i så fall kommer att handla om. 

Efter att alla har sett filmen och har tyckt att det varit en bra filmatisering så ska det bli riktigt kul att se den! 

SPOILER!! Jag hejade hela tiden på team Ian och därför blev jag extra glad hur slutet löste sig! Sen måste jag säga att svenska översättningen på titeln är riktigt passande. 

Tack Damm för rec-exet!

Antal sidor:
606 sidor
Första meningen:
Helarens namn var Korsar Djupt Vatten. 
Betyg: 

I min brevlåda 23 - Lånade böcker

Kategori: Nya böcker

Eftersom inga böcker hittar hem till mig så fick jag ta tag i saken själv idag. Nej, men jag blev så fruktansvärt sugen att strosa runt på bibblan. Så det gjorde jag. Rubinernas bok är andra boken i trolldomens tre skrifter. Har länge velat läsa denna och eftersom jag lånade första boken måste jag ju låna andra boken. Dock har den alltid varit utlånad men idag fanns den inne. Ska bli spännande att se vad som händer, dock kommer jag inte ihåg så mycket från första boken. 

Polyhymnias guld (svårt att stava till!) är sista boken i serien. Dessa böcker går superfort att läsa ut så var ett helt okej lån då jag måste läsa färdigt serier plus att jag egentligen borde läsa mina egna böcker! Rädd att flyga har jag velat läsa sen jag såg en super bra recension på den! Kommer dock inte ihåg vems men är riktigt sugen på att läsa den! 

My sister the vampire... Jag har svårt att ge upp böcker och serier. Jag hade inte tänkt fortsätta läsa denna serien men tyckte första boken var helt okej.  Är ju så kort så kommer också gå snabbt att läsa ut. Om jag ens kommer att läsa den.

Elin under havet kan jag ju inte låta bli att låna när den har så fint namn! Nä men ser ut som ett fint seriealbum! :)

Tithe

Kategori: Ungdomsböcker

 Utläst 130415

Titel:
Tithe
Författare: Holly Black
Serie: #1 tithe
Förlag: Simon and Schuster
Utgivningsår: 2008

Goodreads: Sixteen-year-old Kaye Fierch is not human, but she doesn't know it. Sure, she knows she's interacted with faeries since she was little--but she never imagined she was one of them, her blond Asian human appearance only a magically crafted cover-up for her true, green-skinned pixie self.
Början var så fruktansvärt dåligt men sen när Kaye fattade att hon var en älva då började det bli bättre men det sjönk fort igen. 

Karaktärerna.. Alltså Kayes mamma är ju som en tonåring, super har inget jobb bara flyttar runt. Det är ju Kaye som har fått försörja dom för att Ellen (mamman) ska få spela i band. Liksom tycker att Kaye själv ska få välja om hon vill gå i skolan eller inte. Nä. Sen Kaye, ibörjan så rökte och svärde hon hela tiden men så fort hon fick veta att hon var en älva så tyckte jag hon blev som en helt annan person. 

Jag förstår ingenting om älv samhället. Eller jo lite men det är något som absolut hade kunnat bli mer utvecklat för när jag läst ut boken hade jag jättemånga frågor. Dock kan mycket bero på att jag va så ofokoserad när jag läste. Men sen var det väldigt svårt att hänga med i boken tyckte jag. Plötsligt var man någon helt annanstans och hade inte fattat alls var man var eller hur det hade gått till..  

Jag hade så svårt att koncentrera mig när jag läste boken så jag var tvungen att läsa högt annars började jag bara tänka på annat. Tithe är inte alls som Blacks andra böcker jag har läst. Typ som berörarna älskar jag men denna boken vill jag bara skulle ta slut. Jag ville verkligen gilla den men nej, det går inte. Jag kommer inte heller läsa fortsättningen. 

Antal sidor: 331 sidor
Första meningen: Kaye took another drag on her cigarette and dropped it into her mother's beer bottle.
Betyg: 

Allmänt

Kategori: Allmänt

Just nu är läslusten större än blogglusten. Fast det är nog mest för att jag vill göra en bookhaul men det kommer ju inga nya böcker?! Haha joodå, jag väntar på några så jag hoppas dom kommer imorgon för då vet ni vad som väntar ;) 

Läser Tithe av Holly Black nu, och början var riktigt kass men nu när hon vet att hon är en älva så börjar den bli bättre. Just nu vill jag bara läsaläsa och LÄSA men tyvärr så måste jag jobba också. 

Kollade igenom mina "i min brevlåda"-inlägg också har bestämt mig för att läsa de böcker som har varit oläsa längst i hyllan nu. Vill ju faktiskt läsa alla böcker jag har köpt, bara att det kommer ju alltid massa emellan. Men denna månaden har jag som mål att läsa Annonsflickan från Odessa av Janet Skeslien Charles som är en chicklit. Något jag alltid blir så glad av att läsa. Borde läsa mer chicklit men kommer alltid massa andra böcker emellan.. I alla fall så köpte jag Annons blablabla redan den 14 Maj så det är väl dags att läsa den. 

Så ligger läget till alltså. I fall ni undrade. Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa! 

Pojken som svävade

Kategori: Middle grade

 Utläst 130409

Titel:
Pojken som svävade
Författare: John Boyne
Förlag: B.Wahlström
Utgivningsår: 2013

AdlibrisFamiljen Brocket är en helt vanlig familj. Lite tråkiga och mycket respektabla, vilket de är stolta över. Herr och fru Brocket ser ner på alla som är annorlunda eller konstiga. Men i samma stund som deras tredje barn kommer till världen står det klart att han är allt annat än vanlig. Till sina föräldrars förskräckelse och skam utmanar Barnaby Brocket tyngdlagen - han svävar.
John Boynes böcker har jag varit sugen på riktigt länge. De har så fina framsidor så jag misstänkte att något lika fint skulle finnas mellan pärmarna. Och visst är pojken som svävade en fin historia. 

Barnaby Brocket som det då handlar om. Han svävar. Hans föräldrar avskyr det, men jag förstår inte hur dom kan göra som dom gör. Fast de är så fruktansvärt hemska så gillar Barnaby dom ändå. Något jag inte alls kan förstå. Men det är ju ett barns sinne han har så det är kanske därför. 

Det är ju ett riktigt äventyr han är med om. Jag gillar ju sånt här när det ena leder till det andra och så vidare. Sen gillar jag bilderna i boken, super söta! Det är en fin bok tyvärr berör det inte så mycket som jag hade velat. Kanske hade det varit bättre att läsa den på sommaren? Även om jag inte blev jätteberörd tyckte jag ändå boken var bra och jag är glad att jag har läst den. 

Tack B. Wahlström för rec-exet! 

Antal sidor:
220 sidor
Första meningen:
Det här är berättelsen om Barnaby Brocket, och för att förstå dig på Barnaby måste du först förstå dig på hans föräldrar - två människor som var så rädda för alla som var annorlunda att de gjorde en fruktansvärd sak som skulle få de mest förfärliga följderna för alla de älskade.
Betyg:  starkt 

Book shelf tour del 3 - TBR

Kategori: Video

Här är alltså mina olästa. Det var ungefär en månad sen jag filmade så den stämmer ju inte riktigt.Klippet råkar avbrytas precis i slutet men kamera minnet tog slut. Men filmen var slut där i alla fall.

Sjukt många olästa böcker jag vet, men jag jobbar på det.

Safirblå

Kategori: Tidsresor

 Utläst 130409

Titel:
Safirblå
Författare: Kerstin Gier
Serie: Ädelstenstrilogin #2 (läs DEL 1)
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2013

AdlibrisGwendolyn inser att hon snarast bör ta sitt förnuft till fånga, inte låta hormonerna styra, om det alls ska bli någon kärlek, tidlös eller ej! Det gäller istället att fokusera på att rädda världen OCH lära sig att dansa menuett (och inget av det verkar enkelt). Det ordenssällskap som vill att Gwendolyn och Gideon hämtar blod från andra tidsresenärer för att läsa in dem i kronografen, verkar ha dolda motiv. Ska hon gå dem till mötes eller ... Så möter hon sin morfar när han var ung, och tillsammans börjar de smida planer!
Detta är en av de böckerna jag har längtat mest efter. Rubinröd blev verkligen en ny favorit och jag blev inte besviken på Safirblå. 

Gwendolyn, åh hon är så underbar. Hon är en av mina absoluta favorit karaktärer. Hon tänker inte alltid vad hon gör, hon är fruktansvärt rolig, säger alltid vad hon tänker, alltså man kan bara inte låta bli att älska henne! Leslie är presis som i första boken världens bästa kompis. Istället för att vara avundsjuk på Gwen hjälper hon henne och är nästan mer intresserad av allt med tidsresorna än vad Gwen är. Xemerius var ju bara för härlig. Skrattade högt åt hans kommentarer genom hela boken! 

Det är ju absolut ingen instalove i denna serien. Hela första boken gick utan att de blev tillsammans och jag kan säga att i andra boken så går deras "förhållande" till varanndra väldigt upp och ner. 

Alltså det går inte att få nog av boken. Det går inte att sluta läsa den. Jag vet inte hur jag ska stå ut med väntan på sista boken. Safirblå slutade ju så spännande! Samtidigt blir jag så ledsen att sista boken är slutet. Jag vill ju bara ha mer! Tur att det går att läsa om böcker, för denna serien har blivit en favorit. 

Det ända negativa med boken är att omslaget har gjorts om. Rubinröd kommer alltid att vara en av de finaste böckerna jag har i hyllan!

Tack Bonnier Carlsen för rec-exet! 

Antal sidor: 385 sidor
Första meningen: Gränderna var mörka i Southwark, mörka och ensamma. 
Betyg: 

Berättelser från Engelfors

Kategori: Comics och Graphic novel

 Utläst 130406

Titel:
Berättelser från Engelfors
Författare: Sara Bergmark Elfgren & Mats Strandberg
Tecknare: Kim W. Andersson & Karl Johnsson & Lina Neidenstam
Serie: Engelfors 2.5
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2013

Något som jag tycker är roligt är hur olika tecknarna ser på karaktärerna. Även väldigt lyxigt att allt är i färg. Blir ju så mycket roligare att titta på!

Efter jag hade läst albumet så såg jag vilka tecknare som hade tecknat vilka och då konstaterade jag att Lina Neidenstam var favoriten. Så får kanske läsa något mer hon har gjort.

Favorit berättelserna var "De älskande" och "Frestelse". 

Enda negativa var att det skulle varit längre, jag vill ju ha MER av Engelfors. Kan knappt bärga mig till Nycklen kommer ut. Något som jag dock märkte var hur mycket jag hade glömt av. :( Kanske kan man ge sig på en omläsning nu mot sommaren? 

Frågan är nu om denna ska stå med cirklen och eld eller de andra seriealbumen i hyllan.. 

Tack Rabén och Sjögren för rec-exet! 

Antal sidor: 112 sidor
Betyg: 
 

Liebster blog award

Kategori: Allmänt

Jag blev taggad av bokslott (Jättemysig blogg för övrig, lägger alltid ut så fina bilder!) så det är bara att köra tycker jag! 1. Vad ville du bli när du var liten?
Jag hade aldrig någon speciell idé faktiskt. Jag vill bara ha en gul cab, det var så lång jag kom med framtiden ungefär. 

2. Vad är du idag?
Just nu hänger jag mest på Shell/7-eleven. Helt okej med många trevliga kunder. Annars är jag ju faktiskt en bokbloggar, dotter, syster, bästa vän och flickvän. Ungefär. 

3. Var vill du helst resa?
Mitt absoluta dröm resemål har alltid varit New York. Vilket jag hoppas att jag kan få uppleva! 

4. Var ser du dig själv om 5 år? 
Jag lever helt i nuet annars får jag sådan ångest.. 

5. Rött eller vitt?
Gissar att vi pratar om vin. Jag gillar båda. Helst rött till mat och vitt som sällskapsvin.  

6. Sommar eller vinter?
Sommar. Helt klart älskar att ligga ute med en bok. BADA, glass och vara ledig. Men jul är inte helt fel heller.

7. Skog eller hav?
Hav. Eller jag gillar inte alls som finns i havet men jag gillar att bada fruktansvärt mycket! 

8. Vad gör dig ledsen?
Alla orättvisor, människor som far illa åt. Listan är ju oändlig... 

9. Vad är det bästa du vet?
När man har läst ut en så himla bra bok så man bara är så lycklig. När man är med sina bästa vänner och bara skrattar tills man gråter. Att cykla i nedförsbacke på sommaren. Att vara med sina nära och kära listan är oändlig. 

Nu ska jag tagga vidare fembokbloggare men jag känner att ALLA har gjort taggen och sen ligger jag efter med läsandet av bloggar så jag är inte helt hundra på vem som gjort den. Så jag taggar alla helt enkelt (Super tråkigt jag vet...) 
 

Ödesbunden

Kategori: Häxor

 Utläst 130211

Titel:
Ödesbunden
Författare: Benedict Jacka
Förlag: Fenix
Utgivningsår: 2012

AdlibrisAtt kunna se in i framtiden är inte alltid så kul som det låter ? 

Alex Verus driver en magibutik i London där han bland annat säljer örter, rökelse och kristallkulor. Det är inte många som vet det, men Alex har magiska krafter - på riktigt. Hans magi är inte lika extraordinär som vissa andra magikers, men Alex har en kraft som inte många delar: han har förmågan att se in i framtiden. När olika magiska (och mörka) grupperingar försöker få Alex att hjälpa dem att öppna en forntida relik inser han att dess innehåll inte bara kommer att innebära makt, utan även sprida fasa. Och tack vare sina speciella förmågor vet han också att om han hjälper dem kommer det innebära en säker död.
Vill man ha en bok där det händer något på ungefär varje sida så är ödesbunden perfekt. Det är mycket som hände hela tiden. Fast även om den är så fartfylld så fastnar jag inte helt. Det är lite för långa kapitel så ofta sitter jag och bara tittar efter hur långt det är kvar. Sen är boken lite speciell av sig också så det är nog inte alla som gillar den. 

Men jag gillar hur han ser in i framtiden, att han ser 1000 tals olika möjligheter precis vad som händer om han säger så eller om han ändrar och säger något annat. Det gillar jag riktigt mycket, och han använder sig av det hela tiden. Dock måste det va riktigt påfrestande att leva så, att alltid veta vad som ska hända.. 

Omslaget är mysigt men tyvärr föll mig inte riktigt boken i smaken.. 

Antal sidor: 315 sidor
Första meningen: Det var en lugn dag, så jag läste en bok vid kassan och såg in i framtiden. 
Betyg: 

I min bokhylla - C

Kategori: I min bokhylla

Orkar inte skriva en recension idag så vi kör på ett bokhylleinlägg! Hade fler än jag trodde på C! 


Fina Cirkeln och Chanslös


Crossed och Carlotte Hassel


Cirkoli


Cross my heart and hope to spy och Calling on dragons

Antal:

Bästa bok: 
Cirkeln
Sämsta bok: 
Cirkoli om jag måste välja
Fulast omslag: 
Cross my heart and hope to spy i så fall