Bokparadiset

Den avklädda bruden - Anonym

Kategori: Erotik

Kvinnan som skrivit den här boken ville vara anonym då den handlar väldigt mycket om sex, hon ville skriva allt det hon kände utan att bli dömd för det.
Det handlar om en kvinna som har gift sig med en man. Under deras smekmånad så pratar mannen i telefon med kvinnans bästa vän och hon anar att dom har en affär tillsammans. Inget blir som innan mellan mannen och kvinnan längre. Mannen har aldrig riktigt kunnat tillfredsställa kvinnan och nu börjar hon va otrogen med en annan man, Gabriell. Gabriell är oskuld så kvinnan börjar ge honom lektioner, tillslut är han precis som kvinnan vill ha honom, helt perfekt.

Boken är skriven i du-form vilket jag tyckte va skit jobbigt i början. Men sen när man streck läste den blev det inte lika farligt. Sen är det inte kapitel utan lektioner och under varje lektion så står det ett budskap och de fattade jag aldrig, ibland höll dem i hop just den lektionen men ibland var det taget från luften kändes det som.
Boken är väldigt spännande i början men i mitten blir det mest en porrig otrohets affär med skuldkänslor och diverse. I slutet rycker den dock upp sig men då är man lite borta, lite tappad från handlingen. Jag kan känna att man tappar bort handlingen lite mellan allt sex och du-formen, i början hittade jag ingen alls något sammanhäng.
Namnet var dock väldigt passande..

Första meningen: Din man vet inte att du skriver det här.
Utgivningsår: 2006
Antal sidor: 335
Betyg: 2

Kommentarer


Kommentera inlägget här: