Bokparadiset

Anna och Mats bor inte här längre - Helena Von Zweigbergk

Kategori: Drama

Det har gått tre år sedan Anna och Mats äktenskapskris briserade under en semestervecka på Sicilien. Trots alla försök att lappa ihop äktenskapet har de inte lyckats komma vidare. Nu är skilsmässopapperen underskrivna. De har skaffat sig varsin lägenhet och ordnat så att barnen får bo hos den ena och den andra varannan vecka. Men en sexton år gammal relation med två barn - Sebbe har hunnit bli fjorton och Molly tio - är inget man lättvindigt lämnar bakom sig. Det tar tid att hitta fram till något nytt och eget.
Äntligen säger jag bara så har de skiljt sig. Det var jobbigt att läsa den första boken (läs HÄR) tycker jag just för att de hade så mycket problem.

Man får nu följa Mats och Annas liv på skilda håll. Det händer inte så mycket i boken utan det flyter på som ett vanligt liv gör. De har båda sina problem och försöker lösa dem.

Boken är helt okej men jag blir så irriterad på karaktärerna, Anna som inte vågar stå upp för sig själv och Mats som inte vågar göra något åt sina problem. Men jag är ändå glad att jag läst den. 

Utgivningsår:
Förlag:
Författarens hemland:
Antal sidor:
Första meningen:
Betyg:
Utgivningsår: 2011
Förlag: Nordstedts
Författarens hemland: Sverige
Antal sidor: 427
Första meningen: Jag. Vill.
Betyg: 3/5