Bokparadiset

Vecka 36 - Sofie Sarenbrant

Kategori: Deckare/Thriller 
De bästa vännerna Johanna och Agnes, som båda är höggravida, har haft en semester vecka i Brantevik med sina familjer. Det är deras sista kväll och bestämmer sig för att fira i den lokala hamnkrogen. Dagen efter när de har vaknat inser de att Agnes är borta. Det blir en sommar ingen kommer att glömma.
Detta är en bok jag velat läsa fruktansvärt länge men det har varit så lång kö på bibblan! Nu i efterhand förstår jag varför, det är verkligen en riktigt bra bok! 

Det är en riktig bladvändare och det är svårt att inte sträckläsa den. Det är bra miljöbeskrivning och man förstår att Sara känner till stället utan och innan. Karaktärerna gillar jag också de känns trovärdiga och man lär känna dem. Händelserna kommer tätt in på varanndra så det bli alridg långtråkigt att läsa den, det går inte för fort heller. Det är en riktigt bra debut deckare!

I slutet var det uppenbart att det skulle komma en två (Även om den redan har kommit ut nu) så det ska bli spännande att läsa den! 

Ett citat från när Johanna sak föda som fick mig att skratta högt!
"Försök slappna av och tänk på att det är meningen att det ska göra ont. Det är vägen till ditt första möte med vår bebis."
Och vad fan hade han gått för hemlig barnmorskeutbildning?"

Utgivningsår: 2011
Förlag: Ponto Pocket
Författare: Sofie Sarenbrant
Författarens hemland: Sverige
Antal sidor: 297
Första meningen: Med ena ögat kikade hon in genom den smala dörrspringan.
Betyg: 4+/5
Utgivningsår:
Förlag:
Författare:
Författarens hemland:
Antal sidor:
Första meningen:
Betyg:
 
Utgivningsår:
Förlag:
Författare:
Författarens hemland:
Antal sidor:
Första meningen:
Betyg: