Bokparadiset

Snusk

Kategori: ErotikMrs Donaldson är nybliven änka, och inte helt missnöjd med det. Hon drygar ut kassan med att agera inför studenterna på läkarutbildningen. Med påtaglig dramatisk talang spelar hon ibland orolig hustru, men oftast vårdsökande med svårdiagnostiserade sjukdomar. 

Ändå räcker inte pengarna och hon tar emot ett studentpar som hyresgäster. När Andy och Laura får svårt att betala hyran kommer de med ett okonventionellt förslag på hur de ska göra rätt för sig. Och mrs Donaldson, som blivit duktig på att hålla masken, är genast med på noterna.

I den andra berättelsen kommer den fåfänge, dumdryge Graham oupphörligen till korta gentemot sin hustru, den oansenliga men klyftiga och framför allt rika Betty. Men även om han är nygift vore det väl synd att avstå från den där läckre Kevin eller Toby eller hette han Gary? tycker Graham, som snubblar sig in i en utpressningsknipa. Till slut räddas han ur den av sin fru. Förvisso utan att begripa ens det. 

Kan ju säga att titeln gör den mer uppseende väckande än vad den egentligen gör. Bilden gör den inte rätt heller då det är röd och inte rosaaktig som på bilden.

Historierna var aldrigt så där roliga som jag trodde de skulle vara. Utan de var mer seriös med inslag av tantsnusk. Alltså den var inte grov eller något och jag skulle inte på stå att titeln passar in så mycket på historierna då det inte var så mycket sånt. Det som jag blev besviken av var just att jag trodde det skulle va en rolig bok då det händer massa pinsamma saker i sovrummet typ. Men det var de ju inte. Hade jag vetat det hade jag inte blivit besviken. Men tror att boken passar något äldre personer än tonåringar kanske. Men jag tycker ändå boken var helt okej och jag ångrar inte att jag läste den!

Tack Ordfront för rec-exet! Har aldrig läst en bok från det förlaget så de var roligt!

Författarens hemland: Storbritannien
Antal sidor: 176
Första meningen: Jag har förstått att du är min fru", sa mannen i väntrummet.
Betyg: 

Andra omslag: 

Det svenska är snyggast av dessa tre!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: