Bokparadiset

I min brevlåda 11

Kategori: Nya böcker

Denna veckan fick jag egentligen bara hem två böcker. Men jag har lite andra beställningar som jag inte har visat än så det blir även en gammal adlibris beställning ni får ta del av! :)



Detta är då två tävlingsvinster jag har vunnit. (Kan inte fatta att jag vann!) "kurt Coban finns inte mer" vann jag egentligen inte, men när det var två som aldrig svarade på vinnar mailet drog Sofia två nya vinnare och då var jag en av de som vann. Den andra boken vann jag hos Nella blev as chockad när jag såg att jag vann! Så tack så mycket för det.



Sen har vi då Beauty queen som jag faktiskt köpte för att omslaget är så snyggt. Matched har jag velat läsa länge men fortfarande inte gjort. Vindens namn slank bara ner i farten dock tror jag att detta kommer vara en riktigt pärla. Mitt perfekta liv, en obligatorisk bok typ. Dock måste jag säga att än har jag inte läst några av böckerna än... 



Sen passade jag även på att köpa "The enchanted forest serien" så fina böcker verkligen. Håller just nu på att läsa den första och är precis i slutet, nästan. 

Kommentarer

  • veronica säger:

    Oj vilka roliga böcker du fått hem:) kul se recension på the last princess!:)

    2012-09-11 | 19:42:37
    Bloggadress: http://www.vettansbocker.blogg.se
  • Nella säger:

    Grattis igen till vinsten, ska bli kul att se vad du tycker om den :)
    Beauty Queens vill jag också läsa, verkar vara en rolig bok :)

    2012-09-11 | 20:41:08
    Bloggadress: http://nellasbocker.blogspot.se

Kommentera inlägget här: