Bokparadiset

Ibland bara måste man - David Levithan

Kategori: Contemporary

 Klicka på omslaget för att komma till handlingen. 
 
Titel: Ibland bara måste man
Författare: David LEvithan
Förlag: XPublishing
Utgivningsår: 2007
Sidantal: 245

Tycker staden där Paul och hans vänner bor i är helt fantastisk där alla HBTQ-människor är accepterade överallt och alla vågar berätta vad de har för läggning och det är inget konstigt med det. För det är de ju inte. All kärlek är fin kärlek. 

Dock tycker jag aldrig att det händer något i boken. Man följer Paul och han har sina kärleksproblem och vardagliga problem för den delen också. Allt löser sig i slutändan men det känns som om hela boken bara baseras på att han är homosexuell. Visst det behövs fler böcker av detta slag, där det är accepterat och man inte bara följer normen. Men jag hade gärna sett att det hände något i boken också. Dessutom brukar jag inte ha några problem med att det inte händer så mycket i böcker men då hade nog alla händelser behövts förstoras lite så det inte bara känts som om Paul kom överallt väldigt lätt. 

Tyvärr var inte detta en hit för mig, men jag ger inte upp om Levithan! Every day fullkomligt älskade jag, Dash and Lilly (som jag fortfarande inte har recenserat) gillade jag mycket så jag har fortfarande hoppet uppe! 

Betyg: Okej! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: