Bokparadiset

Julböcker x2

Kategori: Klassiker och kult

 
Åh den här är precis så mysig och bra som man tror att den ska vara. 

Lily är väldigt mycket som jag när det kommer till julen. Jag gillar hennes familj också, de står varandra så nära och de engagerar sig så mycket med henne. Dock är Dash min favorit. Han är så vuxen och mogen fast han inte är så gammal. 
 
Gillar hur historien verkligen handlar om anteckningsboken och alla utamningar. Det får mig att skratta högt och jag kan inte annat än älska den. Vill verkligen ta och läsa om den. Får bli till nästa jul tror jag. 

Titel: Dash & Lily's book of dares Författare: David Levithan & Rachel Cohn Serie: - Förlag: Ember Utgivningsår: 2010 Sidantal: 260 Betyg: ÄLSKAR <3
 
Det har gjorts hundratals filmatiseringar av boken, både enligt boken och med modern twist. Jag har sett ett flertal och jag brukar alltid gilla dem. Dock har jag inte läst boken men jag visste ju vad som skulle hända. Just för att jag känner igen historien så gjorde det nog att jag gillade boken ännu mer. För oj vilken julkänsla jag fick av att läsa boken. 
 
Boken har ett så viktigt budskap och något man själv borde tänka på mera. Ska jag säga något negativt om boken är det nog att jag hade velat se ett annat omslag. Ett mer juligt som passar med historien. 

Tack Modernista för rec-exet! 
 
Titel: En julsaga Författare: Charles Dickens Serie: -  Förlag: Modernista Utgivningsår: 2014 Sidantal: 92
Betyg: Gillar mycket! 

Kommentarer

 • Louise säger:

  Dash och Lilys book of dares har jag inte läst men En julsaga är ju underbar! Det är en sådan otroligt vacker historia :)

  Svar: SV: Ja visst är det! Kan absolut rekommendera Dash and Lily! :)
  BokParadiset

  2014-12-21 | 13:40:03
  Bloggadress: http://bokenartankensbarn.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: