Bokparadiset

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

2013 var verkligen inte ett av mina bästa år om man tittar på det personliga. Min farfar dog i början av året och även en av våra katter dog. Detta var skitjobbigt tyvärr blev det inte bättre då jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut. Dock den stöttningen jag fick från alla er var så fin, när jag läste era kommentarer började jag gråta! Så otroligt fina <3 Man får så mycket uppskattning och fina ord från alla er det är därför jag gärna delar med mig av mer personliga saker än bara om böcker. 

Som tur är så blev det bättre till hösten. Jag flyttade till Göteborg där jag trivs så himla bra. Jag har träffat så många otroligt bra och fina människor som verkligen gör livet ljusare. Jag har även träffat en kille som jag tycker om väldigt mycket. Och vet ni? HAN GILLAR ATT LÄSA! 

Tittar man på bokåret så blev det lite mindre läst men i och med att jag flyttat och jag har väldigt mycket för mig i Göteborg så har det blivit så. Men jag kom iallafall iväg på bokmässan vilket jag verkligen är glad för. Att äntligen få några av er! 

Vill även tacka alla förlagen för alla fina recensionsexemplar. Det ger verkligen stor glädje att hitta paket i postlådan. Både de man frågat efter och de man bara får. Tusen tack!

Även tacka er som läser min blogg. Det är så roligt varje gång man får en kommentar och ni allihopa känns som mina bästa vänner!

Nu hoppas jag att vi alla får ett riktigt bra bokår och att vi slutar läsa bara för att prestera bra och alltid läsa för att det är kul. Gott nytt år på er! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: