Bokparadiset

City of Ashes - Cassandra Clare

Kategori: Ungdomsböcker

 Klicka på omslaget för att komma till handlingen. 
 
Serie: #2 The mortal instrument
Förlag: Walker books
Utgivningsår: 2008
Sidantal: 411

Alltså jag blir såå irriterad på Simon i denna boken. Kan han aldrig sluta vara så jobbig? Måste han tvinga sig på Clary? Fast just att han tvingar sig på henne så är hon lika dum. Varför säger hon inte nej när hon faktiskt inte vill? De är ju astaskigt mot både henne själv och mot Simon! 

Tycker tvärr dessa böcker kan vara en aning sega. De känns som om de är så sjukt utdragan. Med tanke på att det nu är 6 böcker i serien måste då varje bok vara på över 400 sidor? Dessutom är det inte bara många sidor utan sjukt mycket text på varje sida också. Tyvärr så börjar jag tänka på annat ibland och tittar lite för ofta när boken tar slut. Dock när det är spännande så är det väldigt spännande, önskar bara att det kunde vara de lite oftare. 

Tyvärr känner jag inte riktigt samma sug att börja bok tre riktigt än, de får nog dröja lite längre innan jag ger mig på den. 
 
Betyg: Någonstans mellan gillar och Okej. 

Kommentarer

 • Klara säger:

  Jag tyckte bok två var lite av en besvikelse efter den första boken!

  Svar: SV: Ja men det håller jag med om!
  BokParadiset

  2014-07-11 | 07:06:23
  Bloggadress: http://inutienbok.blogg.se
 • Hilda säger:

  Jag tycker helt klart CoA är den sämsta i TMI, men alla andra böcker är helt underbara. Personligen tycker jag CoHF (City of Heavenly Fire, bok 6) är bäst, efter det CoG (City of Glass, bok 3)
  Jag tror verkligen inte att du kommer ångra dig om du läser CoG.
  Du kan också testa läsa The Infernal Devices (Clockwork Angel, Clockwork Prince, Clockwork Princess) som utspelas på 1800-talet är nästan bättre än The Mortal Instruments.

  Svar: SV: The infernal devices har jag tänkt att läsa också! Men då kanske jag får ta tag i bok tre snart! :)
  BokParadiset

  2014-07-13 | 13:11:31

Kommentera inlägget här: