Bokparadiset

A brighter fear

Kategori: Drama

 Klicka på bilden för att komma till handlingen. 
 
Titel: A Brighter fear
Författare: Kerry Drewery
Förlag: Harper Collins
Utgivningsår: 2012

Det är en väldigt hemsk historia och mycket sorgligt. Trots detta blir jag aldrig riktigt berörd. Det är klart jag tycker det är hemskt men jag är en så känslig person så jag brukar storböla men det gör jag tyvärr inte. Jag vet inte vad det beror på, om det är för att jag inte fastnar för karaktärerna eller vad det kan vara. Jag tycker ändå att hon skriver väldigt bra. 

Men jag gillar att det finns kärlek i boken men det är verkligen inte i fokus. Eller det är i alla fall inte par kärleken som är i fokus utan det är helt andra relationer som står i fokus. Men det finns en parrelation eller så är det en kompisrelation det blir aldrig riktigt definerat vilken jag gillar väldigt mycket. 

Tyvärr föll jag inte riktigt för boken men måste säga att det är intressant att det gått fyra månade av året och jag har redan hunnit läsa två böcker som handlar om kriget i Irak. Det har nog aldrig tidigare hänt att jag läst en bok om kriget i Irak. 

Antal sidor: 284
Första meningen: Before the war, fear hung over everyone, and we all knew that even voicing our true opinions was dangerous. 
Betyg: 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: