Bokparadiset

Only the good spy young - Ally Carter

Kategori: Spioner/Tjuvar


Titel: Only the good spy young
Författare: Ally Carter
Serie: #4 Gallagher girls
Förlag: Hyperion books
Utgivningsår: 2012
Sidantal: 265

Handling: When Cammie Morgan enrolled at the Gallagher Academy, she knew she was preparing for the dangerous life of a spy. What she didn't realize was that she would have to face off against an ancient terrorist organization dead set on kidnapping her during her junior year. When a terrifying encounter in London reveals that one of her most-trusted allies is actually a rogue double-agent, Cammie no longer knows if she can trust her classmates, her teachers-or even her own heart. 
Tillbaka på spionskolan och det har aldrig varit mer spännande. Jag vet inte vem som är god eller ond, ingen berättar något och det är så spännande genom hela boken. Jag kan säga att hittils är detta den bästa boken i serien. 

Jag älskar verkligen alla karaktärer, hur Cammie och hennes kompisar liksom kompletterar varandra. Vad som än händer gör dem alltid allt ihop, det gillar jag. Dessutom är Cammie och hennes tankar så roliga så jag skrattar faktiskt högt ett par gånger. 

Det som är så underbart med dessa böcker är att de är korta, inget utdragna delar utan det är fart genom hela, det gör ju också så att jag läser boken i en sittning (okej, jag var tvungen att sova emellan när jag läste denna).

De tidigare böckerna har jag gillat men denna älskar jag. Den är spännande rakt igenom och det är fartfyllt. Utan att man vet ordet av det är boken slut. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: