Bokparadiset

En riktig favorit

Kategori: Chicklit

 
Titel: Mina hemligheter
Författare: Sophie Kinsella
Serie: -
Förlag: Damm förlag
Utgivningsår: 2007
Sidantal: 348

Handling: Tänk dig att någon skulle få reda på dina innersta tankar. En fullständig främling. En person som du sedan möter i ett annat sammanhang ... Emma Corrigan är en helt vanlig tjej. Hon drömmer om att avancera på jobbet, få roligare arbetsuppgifter, högre lön och status. Och så har hon sina hemligheter. Hur hon blev av med oskulden, att hon förfalskat sitt mattebetyg och att hennes stringtrosor är väldigt obekväma. Inga uppgifter som hon vill dela med någon annan, men ödet vill annorlunda. 

Detta var den första Kinsella boken jag läste. Jag älskade den första gången och jag älskade den andra gången också. Detta är verkligen min favorit bok av henne.

Boken handlar alltså om Emma som är en helt vanlig tjej. Delar lägenhet med två tjejer och har inte riktigt hittat sin plats i livet. Förhållande med hennes pojkvän är så sockersött så inte ens hon inser att det kanske faktiskt är för bra. Hennes föräldrar favoriserar hennes kusin och Emma får stå ut med väldigt mycket. Men efter en flygresa förändras hela livet.

Den här boken är så fruktansvärt rolig. Jag skrattar inte jätteofta åt böcker men har ändå börjat hända mera nu för tiden men det finns inga böcker som jag skrattar åt så mycket om Kinsellas böcker. Alltså den här är så rolig och pinsam. Helt ärligt så är det som om det är mig boken handlar om, alltså för jag lever mig in så mycket i boken så när hon skäms gör jag det också och när hon blir sårad så ligger jag och bölar så mycket att det inte finns. Ögonen var helt svullna när jag slutade läsa. Den är nog den här och Livet efter dig som jag bölar lika mycket åt.

Gillar ni Kinsellas böcker men inte läst den här så hoppas jag verkligen att det är era planer att göra det. Gillar ni däremot chick lit så tycker jag ni måste plocka upp denna snarast. 

Kommentarer

 • Lena säger:

  Den boken har stått ett bra tag i bokhyllan. Har läst annat av Kinsella och gillar hennes böcker så jag kommer säkert att tycka om denna också.

  Svar: Sv: Det tror jag verkligen du kommer :)
  BokParadiset

  2015-12-03 | 11:15:43
  Bloggadress: http://lenasgodsaker.blogspot.se/
 • Karin säger:

  Det här är nog faktiskt en av mina favoritböcker. Den är så lätt att bara ta fram. Så underbart rolig!

  Svar: Sv: Jag håller verkligen med dig. Såå fantastiskt rolig!
  BokParadiset

  2015-12-04 | 13:27:26
  Bloggadress: http://karinsuniversum.blogg.se/

Kommentera inlägget här: