Bokparadiset

Fallen ängel - fortsätta eller inte?

Kategori: Änglar

 
Jag läste precis ut Fallen ängel. Jag tycker den är som en vanlig paranormal romace typ och en aning för lik twilight. Men den har ändå fått väldigt bra betyg så det jag funderar är om jag ska fortsätta läsa serien eller inte? Vad säger ni som har läst hela, är den något att ha? 

Kommentarer

 • elina säger:

  Jag älskade serien då den kom ut. Läste om hela förra året då jag köpte sista boken och jag gillade den knappt. Den blir inte så mycket bättre. Första boken är bäst och sista har jag för mig var dålig, speciellt för att vara den sista i serien

  Svar: SV: Jag tror inte jag kommer fortsätta. Det känns som om den var spännande när den kom men finns alldeles för många liknande böcker nu och jag vill inte slösa tid på att läsa en okej-serie...
  BokParadiset

  2015-01-23 | 14:22:15
 • Klara säger:

  Det bror på, söker du något mer än det "vanliga", så behöver du inte läsa vidare. Vill du läsa klart en serie som bara är okej så kan du göra det. För mig var Fallen ängel - serien inget speciellt, men man vet ju inte vad du skulle tycka om de resterande böckerna. :)

  Svar: SV: Jag tror faktiskt inte jag kommer läsa resterande böcker, känns onödigt att köpa och läsa en hel serie som bara är okej..
  BokParadiset

  2015-01-23 | 14:44:47
  Bloggadress: http://inutienbok.blogg.se
 • Amanda säger:

  Jag har iofs inte läst hela serien, utan bara de tre första böckerna (de är väl fyra?) men jag tycker inte att det är värt. Första var bäst utav de jag läste, och både tvåan och trean skumlästes till stor del :/ tycker inte riktigt serien förtjänar hypen tyvärr.

  Svar: SV: Ja precis det är fyra. Om den första var bäst så stannar jag absolut med att läsa bara den finns ju massa andra böcker jag vill läsa!
  BokParadiset

  2015-01-23 | 15:52:44
  Bloggadress: http://bokpandan.blogspot.se

Kommentera inlägget här: