Bokparadiset

Blir bara bättre och bättre

Kategori: Chicklit

 
Titel: Vårjakt i Rosengädda
Författare: Emma Hamberg
Serie: #3 Rosengädda
Förlag: Pocketförlaget
Utgivningsår: 2016
Sidantal: 359
 
Handling: Tessan har allt – ett eget barn, en egen restaurang, flera pappor till barnet samt en rik godsägare som tindrar förälskat åt hennes håll. Hon klagar verkligen inte – tvärtom. Men att driva egen restaurang är inte hållbart om man ska stå för både maten, driften, disken, hålla ordning på den torftiga ekonomin – och däremellan försöka vara en skön mamma.

Tessan önskar att hon hade hjälp. Helst av någon som inte vill ha betalt. En dag dyker just två sådana människor upp. Varför de plötsligt befinner sig i Rosengädda är något som Tessan inte förstår. Men när det klarnar vänder det upp och ner på både Tessan och hela byn.
Första boken tycket jag var bra/okej men det blir bara bättre och bättre, andra boken gillade jag verkligen men den här gillar jag supermycket. Jag trodde detta skulle vara sista boken men jag tror faktiskt inte det kommer vara det? Någon som har mer koll? Men det måste ju fortsätta, och jag längtar tills/hoppas på att jag får fortsätta läsa om Tessan! 
 
Jag gillar hur Tessans liv utvecklas och det är nya människor som kommer in i hennes liv. Sen får man inte läsa så mycket om tidigare karaktärer men det känns väldigt naturligt också måste jag säga. Gillar verkligen att Tessans mamma är med så mycket i den här boken, älskade att läsa om henne. 
 
Den här boken är också mycket djupare och mörkare än tidigare böcker vilket jag också gillar. Livet är ju inte alltid en dans på rosor. Jag har sagt det innan men gillar ni chick-lit måste ni läsa dessa böcker! (Låt er dock inte avskräckas om ni inte älskar första boken!)
 
Betyg: 4/5
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: