Bokparadiset

Goodreadsmål och bokmässa

Kategori: Allmänt

Såg häromdagen att jag genomfört mitt Goodreadsmål, med andra ord har jag klarat av att läsa 100 böcker. Boken som blev nummer 100 var Rat queens vol. 2. Är såklart supernöjd över att ha klarat det med så mycket tid kvar, speciellt med tanke på att näsa år kommer jag inte hinna läsa alla lika mycket andra halvan av året. Eftersom jag blir färdig med skolan till sommaren så kommer jag ju ha ett vanligt jobb till hösten så då är det slut med massa ledig tid, så får verkligen passa på att läsa massor nu innan! 
 
Jag var på bokmässan i lördags, hade inga som helst planer på att åka till mässan i år faktiskt, men när hela mitt instagramflöde fylldes av härliga mässabilder så fick det bli en spontantripp dit! Det blev inte så många böcker köpta men några blev det, mer om det i en haul video! Det var verkligen superkul med alla människor som jag träffade under dagen, trots att jag inte var på något bloggrelaterat på mässan :) 
 
P.S kommer min Augustifavoriter video ut snart, spelat in den för längesen men bara redigerat halva och ska försöka klistra in bilder i filmen men fattar inte hur man gör så måste bara googla lite till. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: