Bokparadiset

April TBR

Kategori: TBR-Hög

Det var så länge sen jag gjorde en TBR. Jag planerar alltid min läsning men har inte blivit någon video på flera månader. Hoppas ni gillar, jag är riktigt taggad på läsning nu!

Kommentarer

 • Malin A säger:

  Nu var det flera år sedan jag läste Lola, men vet att jag älskade den och sträckläste hela natten. Gillade den bättre än "Anna.." som jag läste kort innan. Kommer dock ihåg oroväckande lite av handlingen =P Hoppas du också gillar den.
  Själv haft lite lässvacka senaste två veckorna efter att dessförinnan läst riktigt mkt i samband med att jag hade flera längre tågresor. Håller fortsatt på med everything changes av Jonathan tropper. Tror inte jag e på rätt humör för Queen of Shadows så tror jag ska läsa Run (kody keplingers senaste). Funderar fortsatt på att skaffa en bokskål, men e lite rädd för o tvingas läsa en bok jag inte vill o fastna i den... dock var det rätt bra o roligt i samband med Nellys hylltömning förra året när jag tvingades läsa böcker som stått länge. Kluven.

  Svar: Jag blev nog inte riktigt lika frälst av den som du blev..
  Man kan ju göra en bokskål och är det en bok man verkligen inte vill plocka upp just då så kan man ju stoppa tillbaka lappen och dra en ny ;) Jag läser väldigt många böcker som hade fått stå hur länge som helst men som jag verkligen gillar.
  BokParadiset

  2017-04-04 | 16:06:33
 • Anonym säger:

  Är också sugen på att läsa något av Lucy Dillon snart.

  Svar: Gör det, hon är ju så bra :)
  BokParadiset

  2017-04-04 | 21:58:16

Kommentera inlägget här: