Bokparadiset

Sea Breeze x2

Kategori: New Adult

 
Titel: Just for now & Sometimes it last
Författare: Abbi Glines
Serie: #4&5 Sea brezzer
Förlag: Simon Pulse
Utgivningsår: 2013&2014
Sidantal: 307&268
 
Jag trodde bok fyra skulle vara väldigt lik trean eftersom både Cage och Preston var sådana players. Och ja de är ju lika på det sättet som alla böcker i serien är men de var inte lika på det sättet som jag farade över. 
 
Jag gillar ju på det sättet hon binder ihop alla karaktärer i olika böckerna. Även om det blir nya huvudkaraktärer för varje bok så får man fortfarande följa de tidigare vilket är väldigt kul, att se hur deras liv utvecklas. 
 
Vad jag gillade men den här boken är att här är det tjejen Amanda som trånar mer efter Preston än tvärtom. Det har de inte varit i tidigare böcker, inte på detta sättet. 
 
Betyg: 4/5

I denna boken får vi följa Eva och Cage igen. Hur deras förhållande är och vad vore en sea breezer bok utan drama?
 
Jag var väldigt förvånad när denna boken handlade om personer vi redan läst om. Men det är åtta böcker i serien så jag tänkte att alla par kanske får två böcker då, det hade varit kul. Men jag sneglade lite på bad bok sex och den kommer handla om Jason, Jaxs lillebror. Så jag antar att Eva och Cage var favoriter kanske. 
 
Jag nämnde inte det om första boken men herregud va mycket sex det är i denna bok, och även i första boken om Eva och Cage. Alltså jag blir typ generad ibland när jag läser, hahah! Inte bara var det mycket sex, det var så mycket tårar. Jag grät konstant under de första 80 sidorna, huvudvärk deluxe kan jag säga. Jag grät mer under läsningen än vad jag inte grät. 
 
Vad som är mitt största problem med dessa böcker är att typ alla killar ser sina tjejer som deras ägodelar. De avgudar jorden kvinnorna går på men det är lite väl mycket att de skulle vara männens ägodelar. Det hade varit så kul om hon skrev en bok om hemosexuella, eller någon som inte är hetrosexuell i alla fall. 
 
Betyg: 4/5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: