Bokparadiset

16 favoriter ifrån 2016

Kategori: Allmänt

Här kommer mina absolut favoriter ifrån 2016. Jag rekommenderar er såklart att sätta upp alla på er TBR! Förresten spelar jag den här videon med min mobil så ändra och titta på den med HD kvalitet. 
 

Kommentarer

 • Tina säger:

  Alltså tack för att du har tjatat om flat-out love typ hela året!!!! :D haha älskade den! Och a thousand pieces of you köpte jag också bara för att du gillade den, såååå bra!

  Svar: BLIR SÅ GLAD ATT DU ÄLSKADE DEN OCKSÅ!
  BokParadiset

  2017-01-10 | 18:51:29
 • Nelly säger:

  Ska nog köpa hem Abbi Glines böckerna, vill ha mer guilty pleasure för lässvackor. Flat out love kanske jag får ta och köpa med. Och jag blir galen på mig själv att jag aldrig tar tag i och läser Throne of glass!

  För så var Simon vs the homo sapiens agenda bästa boken för 2016! Även Aristotle and dante var riktigt bra!

  Svar: Ja alltså tror du också kommer tycka om sea breezer serien! Flat-out love kan jag inte rekommendera nog så, den tycker jag verkligen du ska läsa, är så himla bra!!!
  När du väl gör det kommer du säkert också fastna som resten av världen, hahah! Vänta tills du får ett riktigt fantasy-sug så blir den nog till och med bättre :)

  Ja jag har hört så himla mycket bra om Simon vs the homo spaiens så jag tror jag får ta och köpa den snart. Aristotle är verkligen fantastisk :)
  BokParadiset

  2017-01-10 | 19:48:36
  Bloggadress: http://nellonsbokblogg.blogspot.se
 • Lena säger:

  Rosensällskapet är verkligen bra.

  Svar: Ja visst är den? :)
  BokParadiset

  2017-01-11 | 22:03:38
  Bloggadress: http://https://lenasgodsaker.blogspot.se/
 • Jamie säger:

  Härlig lista! Det är flera som jag vill läsa, som All Souls Trilogy, A Thousand Pieces of och You och Flat Out Love. Min favorit bok i år var Empire of Storms, asså slutet på den gjorde att jag grät, och jag gråter aldrig när jag läser :P

  Svar: Tack! LÄS ALLA. Hahah.
  Jag har hittills bara läst till bok tre, men förhoppningsvis hinner jag med Empire of storms idag! Oj jag är tvärtom och gråter till ALLT.
  BokParadiset

  2017-01-13 | 08:18:36
  Bloggadress: http://bokugglor.blogspot.se

Kommentera inlägget här: