Bokparadiset

Fem favoriter

Kategori: Ljudböcker

Ni som har följt mig på instagram och kollat in mina månadssammanfattningar har nog sätt att ljudböcker blivit populärt hos mig. Jag pendlar till jobbet och jag ÄLSKAR att lyssna på ljudböcker. Därför tänkte jag tips om mina fem favoriter som jag lyssnat på hittills sen jag började lyssna på ljudböcker. 

 
Pax-serien. Jag tycker Morgan Alling är fantastisk uppläsare för den här serien. Serien är mycket spännande och jag förstår varför den blivit så populär. Jag lyssnade på alla utgivna böcker i ett svep och just nu längtar jag tills storytel släpper nästa bok nu i oktober. 

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av oss ljuger handlar om fem elever som får kvarsittning och plötsligt dör en av dem. Eftersom det bara var eleverna och läraren i rummet så måste någon av dem gjort det. Jag tyckte om den här väldigt mycket, även om jag räknade ut vem som gjort det ganska snabbt så tyckte jag ändå det var väldigt spännande.
 
 
Jag älskar böcker som utspelar sig i Europa. Jag fick tips att läsa den här boken här på bloggen. Så när jag såg den på storytel bestämde jag mig för att lyssna på den. Det var ett mycket bra val och jag tyckte om den supermycket. Hennes kompis störde jag mig en del på men annars älskade jag boken. Det var så kul att de var på så många olika ställen i Europa. 

 
Hade jag läst den här som fysisk-bok kanske jag inte gillat den lika mycket. Flora kan inte komma ihåg saker vilket gör att det hon kommer ihåg upprepar hon hela tiden. Något jag tror många kan irritera sig på men jag tyckte det blev väldigt trovärdigt. Dessutom var uppläsaren helt fantastisk, hon fick Flora att låta precis så som jag tänkte i mitt huvud. 

 
Den här boken hade jag inte så stora förväntningar på men oj vad jag tyckte om den. Lika så här tyckte jag uppläsaren var riktigt bra. Jag trodde jag skulle få en "typisk svensk ungdomsbok" men det är det inte alls. Det handlar om kärlek men framförallt hur kärleken kan bli väldigt påfrestad av hur den andra personen mår. Boken tar upp hur det kan vara att ha en sjuk förälder. Det är helt enkelt så himla bra. Jag föll pladask för boken. Dock gillar jag inte otrohetsbiten. 

Kommentarer

 • Elvira säger:

  En av oss ljuger verkar riktigt spännande! Men tänker att den just funkar toppen som ljudbok liksom, vet dock inte helt varför jag tycker så? Känner bara spontant att jag hellre skulle lyssna än läsa den

  2017-09-18 | 18:15:41
 • Vargnatts bokhylla säger:

  Pax-böckerna älskar jag! :) En av oss ljuger har jag varit lite nyfiken på, den låter spännande.

  2017-09-18 | 20:24:14
 • Karin säger:

  Blev faktiskt ändå ganska besviken på Stanna. Tråkigt nog!

  2017-09-18 | 20:37:28
  Bloggadress: http://karinsuniversum.se
 • Angelica säger:

  Åh, vilka bra tips! Älskar också ljudböcker, märker att de tar över min läsning allt mer. Och jag håller med om att Morgan Alling läser Pax-böckerna väldigt bra :)

  2017-09-27 | 17:12:23
  Bloggadress: http://angelicaanderssonskriver.blogg.se

Kommentera inlägget här: