Bokparadiset

Hettan skruvas upp i Engelfors!

Kategori: HäxorDe utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse.

Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.

HÄR kan du läsa om den första boken, cirkeln. Kan innehålla spoilers för den som inte läst första boken!
Detta är en bok jag är säker på att alla som läste den första boken har sett framemot. Jag kan med glädje säga att den är lika bra som den första boken. Precis som många andra har sagt så kom det många "återblickar", återblickar är nog fel ord men författarna gjorde så att man kom ihåg det som hände i förra boken, mycket bra. Det jag verkligen gillar med dessa böcker är att det händer tragiska saker också, annars kan det ibland bli så att det blir lite problem i en bok men inte mer än så. 

I denna boken får man läraa känna karaktärerna ännu mera, precis som det ska vara. Men det är inte bara karaktärerna som kommer fram, man får även veta mer om rådet. Boken tar även upp de sakerna som var oavslutade när cirklen slutade. Även om den är väldigt lång med sina 600-någonting sidor så flyter sidorna ändå förbi så plötsligt har man kommit en fjärdedel in i boken. Det är bra för jag hatar när böcker släpar sig fram... 

Nu är det bara en bok kvar, spännande och se hur det kommer att sluta och framför allt, kommer alla klara sig till slutet?

Författarens hemland:
Antal sidor:
Första meningen:
Betyg:
Författarens hemland: Sverige
Antal sidor: 634
Första meningen: Solljuset sköljer in genom rummets höga fönster och blottlägger varje gammal smutsfläck på de vita vävtapeterna.
Betyg: