Bokparadiset

Återblick 2

Kategori: Återblick

Jag har varit lite frånvarande här, det beror inte bara på skolan utan andra anledningen kan ni se på min instagram (elinbokparadiset). Jag ska lägga ut ett bokbyte, med en himla massa böcker, ska ordna det direkt efter detta inlägget. För det vi ska göra nu är en liten återblick. 
 
För ett år sen gjorde jag min September TBR. Jag kan med glädje säga att jag har läst alla böcker eller gjort med av med dem (förutom en, som är med i min nuvarande bokbytehög så räknar inte den). Det är verkligen en så härlig känsla att både se en bookhaul eller en TBR att man har läst alla böckerna. 
Delar videon här ifall någon vill se. 
 
Går vi till 2014 skrev jag en recension på en bok jag verkligen inte gillade. I recensionen ger jag den en fyra på goodreads, men det var nog bara för att vara snäll, vet att jag inte tyckte den var en fyra. Så var tvungen att ändra betyget faktiskt.. Boken jag pratar om är Allegiant av Veronica Roth. Såg filmen när den kom också och jag vet att många inte gillade den för att den inte slutar som boken men just av den anledningen gillade jag filmen mer än boken.
 
2013 var jag nog väldigt upptagen för jag bloggade inte på två veckor så istället tittar vi på 2012 där jag sammanfattade min sommarläsning, vilket påminner om att jag inte gjort årets sommarläsning. Den sommaren läste jag 33 böcker, hann inte med alla på min TBR men kan säga att fyra av böckerna jag inte hann med att läsa har ju nu läst. Dock är det en av böckerna som jag hade på min TBR för denna sommaren som fortfarande är oläst. Vad jag speciellt kommer ihåg om den här sommaren är att jag sprang på bibliotekt typ hela tiden, vilket var väldigt mysigt. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: